Tervetuloa Ratsastuskeskus Ainon lippukauppaan


Tältä sivulta voit ostaa liput Ratsastuskeskus Ainon järjestämiin tapahtumiin, kaikki myynnissä olevat tapahtumat näet alla.

Verkkopalvelussamme maksutapoina käyvät suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä yleisimmät luottokortit. Maksun jälkeen lippu lähetetään tilauksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-tiedostona.

Lippuja voi ostaa myös paikan päältä!Tobbe Larsson Show
-
50,00 €

Ruotsalainen hevoskouluttaja Tobbe Larsson saapuu Ainoon 9.5.! Tule oppimaan hevosten käyttäytymisen saloja maailmanlaajuisesti tunnetulta hevoskouluttajalta! Show'ssa Tobbe esittelee työskentelytapojaan sekä kertoo, miten hän kouluttaa ja kommunikoi erilaisten hevosten kanssa. Tobbe ottaa mukaansa hänen kuuluisimman showhevosensa, jonka kanssa hän demonstroi eri koulutusmetodejaan. Hän antaa konkreettisia vinkkejä ja neuvoja, joita voit hyödyntää ja kokeilla oman hevosesi tai ponisi kanssa. Yleisöllä on myös mahdollisuus kysyä kysymyksiä Tobbelta. Ainutlaatuinen tilaisuus tulla katsomaan ja oppimaan hevosten kanssa työskentelyä sekä näkemään upea show. Tobbe on maailmanlaajuisesti tunnettu hevoskouluttaja ja hänet tunnetaan mm. myös Suomessa esitetyssä ”Ponnyakuten- Ponipulmia” TV-sarjastaan. Sopii loistavasti myös perheille sekä ihmisille, jotka eivät harrasta hevosia. Tervetuloa oppimaan uutta sekä näkemään upea show! 🌟 ALLE 10-VUOTIAILLE ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!